“بسم رب الشهداء و الصدیقین”

مختصری از زندگینامه:

سید علی سیدین فرزند سید نبی الله در  تهران در روز 30 خرداد ماه 1356 در خانواده ای مذهبی وانقلابی دیده به جهان گشود. پیش از قدم گذاشتن به این دنیا، پدرش چشم از جهان فرو بست و در همان ابتدا از وجود پدر بی نصیب ماند و کودکی خود را در دامان پاک مادر و در معیت برادر و خواهر بزرگترش، تا جوانی سپری نمود.

تحصیل در حوزه علمیه:

بعد از اتمام دبیرستان به سفارش برادر بزرگتر خود آقا سید سعید به تحصیل در حوزه ی علمیه پرداخت و زیر نظر اساتید حوزه همچون آیت الله مجتهدی، آیت الله موسوی تهرانی، آیت الله وحید خراسانی، آیت الله تبریزی تربیت یافت و در درس خارج فقه آیت الله خامنه ای در تهران سطح 4 حوزه را به پایان رساند.

روحیات و سیر و سلوک:

از شاخصه های مهم ایشان علاقه فراوان به اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و به طور خاص به مادر سادات حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بود و همیشه در سختی ها و ناهمواری های زندگی به دامان پر مهر ایشان پناه می بردند  و نیز در میان حضرات معصومین (علیهم السلام) توسل خاص و ویژه به امام حسن مجتبی و عمویشان حضرت ابوالفضل العباس (علیهما السلام) داشتند.

روحیه صبر و بردباری ایشان زبان زد خاص و عام بود به طوری اگر از اطرافیان ایشان سوال می شد، غالبا عصبانیتشان را اصلا ندیده بودند و متصور نمی شدند.

احترامی ویژه و خاص به مادرشان و حتی پدر و مادر همسرشان داشتند و معتقد بودند که اگر پدر و مادر به ناحق هم برخوردی دارند و سخنی می گویند باید کرنش کرد و از کوچکترین بی احترامی باید پرهیز کرد.

از خصوصیات بارز دیگر این شهید عزیز از خودگذشتگی بود و در همه حال بر این بودند تا رضایت خدا و حق دیگران را بر تصمیمات خود مقدم بدارند.

علاقه زیادی به دورهمی ها و گعده های مومنانه داشتند. هر کسی با ایشان مواجه می شد وی را با چهره ای گشاده و بشاش و اخلاقی نیکو در می یافت و رفتار بی تکلف و خوش تعاملیشان با دیگران محبوبیتشان را دوچندان می ساخت.

ایشان همچنین علاقه ی وافری به هنر، علی الخصوص خطاطی داشتند. برای دیدن آثار باستانی وقت می گذاشتند و حتی آثار هنری را تحلیل و بررسی می کردند.

عشق خدمت به خلق خدا مخصوصاً محرومان و مستضعفان همواره دغدغه شان بود و روح بی تابش آرام و قرار برای شهادت نداشت بالخصوص بعد از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی…

فعالیت های جانبی:

حوزه علمیه:

انجمن های علمی، ورزشی ، فرهنگی و هنری:

فعالیت های بسیجی:

مساجد  :  

ایشان به عنوان امام جماعت مساجد مختلف و نیز امام جمعه موقت در جزیره کیش فعالیت داشت. فقط به حضور در مسجد اکتفا نمی کردند و برنامه های تفریحی و ورزشی در فضای خارج از مسجد برای علاقمندان در نظر داشتند. محبوب اقشار مختلف در سنین مختلف بود. با سعه ی صدر و اخلاق حسنه نقش کلیدی در جذب و گرایش جوانان به مساجد داشت. تأکید داشت مسجد باید باشور و نشاط باشد و خادمان و مسئولین آن نباید با ترش رویی و بدرفتاری مانع از جذب جوانان به مسجد شوند.

ازدواج و تشکیل خانواده:

وی الگویی مناسب در ازدواج آسان با معیار ایمان واخلاص بود. از همان ابتدا زندگی مشترک را ساده شروع کرد و در سن 21سالگی با بانویی از خانواده ای روحانی وصلت نمود و صاحب 3 فرزند پسر شد.

اعزام برای تبلیغ:

ایشان یکی از عناصر فعال و متعهد در امر تبلیغ و ترویخ فرهنگ و معارف دینی به شمار می آمدند. و این مهم را از تکلیف و رسالت خود می دانستند و به توسعه کمی و کیفی آن اهتمام می ورزیدند. در صحنه های مختلف اجتماعی حضور داشته و به شهرستان ها و مناطق مختلف برای امر تبلیغ شریعت مقدس تشیع نقل مکان می نمودند. از آنجا که کار فرهنگی زمان بر و نیازمند پشتکار و استمرار بود، در این مسیر زحمات زیادی را متحمل شدند.

رسیدن به مقام شهادت:

در عرصه رسیدن به هدف و رسالت خویش هیچ هراسی از خطرهای مسیرش نداشت.  نقشه راهش قرآن و برای حرکت در مسیر محبوب از چیزی دریغ نداشت. تا این که  در اواخر سال 1398 و ایام شیوع بیماری کرونا، زمانی که مسأله تغسیل اموات کرونایی یکی از مسائل مورد ابتلا در ایران بود؛ از ابتدای کار به صورت جهادی و خود جوش غسل و کفن و دفن اموات کرونایی را به عهده گرفت و سرانجام در مرداد ماه 1399 بر اثر ابتلا به همین بیماری و در شب مبارک عید غدیر دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار محبوب شتافت.